AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli saç görmek

Kahve falında mor renkli saç görmek

Kahve falında mor renkli saç görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, ayağa kalkacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir karar verileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli saç gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Kahve falında mor renk saç görmek yanlış anlaşılacağına, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renkli saç görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk yüzük görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına inanılır.

Kahve falında mor renk takı görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında mor renk elbise giymek hayırlı işler yapacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, çarelere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mor renk kolye görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, başarılarının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli koltuk görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir