AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor portakal görmek

Kahve falında mor portakal görmek

Kahve falında mor portakal görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, işinde de hep başarılı olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ilerleyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor portakal gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında mor portakal görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden portakal almak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman portakal görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş portakal görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında biriyle portakal yemek tatsız durumlar yaşanacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma portakal almak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ve portakal görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük portakal görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir