AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle portakal yemek

Kahve falında biriyle portakal yemek

Kahve falında biriyle portakal yemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, şansının da döneceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle portakal yemek gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle portakal yemek güzel bir hayat süreceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek büyük bir umutsuzluk duyacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal tatlısı yemek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında portakal reçeli yemek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan portakalı yemek sorunların bir bir çözüleceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve portakal yemek onların başarıları ile övüneceğine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal yemek gelirini de büyük oranda arttıracağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir