AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kravatlı görmek

Kahve falında kendini kravatlı görmek

Kahve falında kendini kravatlı görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kravatlı gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında siyah kravat görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet etmektedir.

Kahve falında kravat yapmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine inanılır.

Kahve falında sarı kravat görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mor kravat takmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kravat takmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek kravat almak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek kravat görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kravat iğnesi görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir