AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kravat görmek

Kahve falında yeşil kravat görmek

Kahve falında yeşil kravat görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kırılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, para kazanmaya, attığı adımların boşa çıkacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kravat gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Kahve falında yeşil kravat görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kravat takmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında kravat taktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kravat takmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kravat takmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kravat görmek çok daha büyük işlere gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kravat bağlamak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kravat hediye etmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir