AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor saat görmek

Kahve falında mor saat görmek

Kahve falında mor saat görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mor saat gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mor kol saati görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mor saat görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saat rakamları görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat yapmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolunda saat görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, dost çevrenizin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında süslü saat görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet eder.

Kahve falında birine saat almak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir