AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kitap görmek

Kahve falında mor kitap görmek

Kahve falında mor kitap görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ömür boyu devam edeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor kitap gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında mor kitap görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kitap dizmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çok eski kitap görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuran kitabı görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitaplara bakmak parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kitap aramak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, toplumda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlana kitabı görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir