AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor havlu görmek

Kahve falında mor havlu görmek

Kahve falında mor havlu görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor havlu gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Kahve falında mor renkli havlu görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında mor havlu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu yemek kendisini kazanmaya odaklayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işarettir.

Kahve falında havlu istemek verimin kaçacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz havlusu görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu atmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında havluya sarıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı havlu görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, karşılığını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir