AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu istemek

Kahve falında havlu istemek

Kahve falında havlu istemek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında havlu istemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Kahve falında havlu istemek işlerinin de rast gideceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi havlu almak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, ömrünün de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında havlu asmak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalettir.

Kahve falında mor havlu görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu vermek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek havlusu görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında havlu tutmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havlu hediye etmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir