AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli havlu görmek

Kahve falında mor renkli havlu görmek

Kahve falında mor renkli havlu görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli havlu gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında mor renkli havlu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor havlu görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli havlu görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına inanılır.

Kahve falında renkli havlular görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk havlu görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli havlu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk havlu görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor ve siyah renk görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir