AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli tatlı görmek

Kahve falında çilekli tatlı görmek

Kahve falında çilekli tatlı görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli tatlı gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak ipuçları yeni uyarlamaların nasıl işe yaradığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çilek tatlısı görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı çilek yemek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında çilekli tatlı görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çilekli tatlı yemek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru çilek görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ çilek görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında büyük çilek yemek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok çilek görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir