Kahve falında mitinge gitmek

Kahve falında mitinge gitmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret eder.

Kahve falında mitinge gitmek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Kahve falında mitinge gitmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında miting yapmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında miting görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mitinge katılmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında yazlığa gitmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalettir.

Kahve falında savaş gitmek üzüntülerin günden güne artacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir