Kahve falında miting yapmak

Kahve falında miting yapmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında miting yapmak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında miting yapmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mitinge gitmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mitinge katılmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında miting görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında krema yapmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında tatil hazırlığı yapmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir