AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazlığa gitmek

Kahve falında yazlığa gitmek

Kahve falında yazlığa gitmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında yazlığa gitmek gördüyseniz:

  • Yükselen duygusal konularla yüzleşmelisiniz.

Kahve falında yazlık eve gitmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazlığa gitmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazili dua görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazlık ayakkabı görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Kahve falında yazı yazan birini görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yazı yazan görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir