AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli bilyeler görmek

Kahve falında renkli bilyeler görmek

Kahve falında renkli bilyeler görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında renkli bilyeler gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında renkli bilyeler görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında bilye görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işarettir.

Kahve falında misket bilye toplamak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bilye görmek hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında demir bilye görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bilye görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında metal bilye görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bilye görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir