AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bilye görmek

Kahve falında kırmızı bilye görmek

Kahve falında kırmızı bilye görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı bilye gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında kırmızı bilye görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli bilyeler görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bilye görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir bilye görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bilye görmek yeni bir yol tutulacağına, dinamik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilye oynadığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bilye görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında cam bilye görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir