AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır şehrini görmek

Kahve falında mısır şehrini görmek

Kahve falında mısır şehrini görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, hayırlı bir eşe, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır şehrini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında mısır şehrine gitmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında mısır şehrini görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında şehre girmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında bir şehrin eski halini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, ona şifa olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak şehre girmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında şehri gezmek aksiliklerin baş göstereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir şehre taşınmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir