AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış mısır görmek

Kahve falında kızarmış mısır görmek

Kahve falında kızarmış mısır görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, imkânların günden güne azalacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Kahve falında kızarmış mısır gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kızarmış mısır görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında kızarmış mısır yemek malının ve parasının da büyüyeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret eder.

Kahve falında mısır kızartmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında koçan mısır görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret eder.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında süt mısırı toplamak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında patlak mısır görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir