AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitki çayı içmek

Kahve falında bitki çayı içmek

Kahve falında bitki çayı içmek bir süre bu durumun devam edeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, iş kaybı yaşayacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bitki çayı içmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Kahve falında bitki çayı içmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında bitki çayı yapmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında bitki çayı ikram etmek işinde yükseleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitki çayı görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında bitki çayı demlemek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bitki çayı almak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, bekar ise evleneceğine inanılır.

Kahve falında köklü bitki görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak ve bitki görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir