AnaSayfa / Genel / Kahve falında koçanlı mısır görmek

Kahve falında koçanlı mısır görmek

Kahve falında koçanlı mısır görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, keyifli sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında koçanlı mısır gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Kahve falında koçan mısır görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sevdiği insanların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır koçanı almak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında koçanlı mısır yemek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır koçanı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır koçanı yemek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında koçanlı mısır görmek böylece yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır koçanı toplamak huzurun ve sükûnetin geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında koçan mısır yemek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir