AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirle gitmek

Kahve falında misafirle gitmek

Kahve falında misafirle gitmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında misafirle gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında eve misafir gitmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında misafirliğe gitmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında misafirliğe gitmek yemek yemek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine inanılır.

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birine misafirliğe gitmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret eder.

Kahve falında misafirlik gitmek rahatlık içinde yaşayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir