AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirliğe gitmek yemek yemek

Kahve falında misafirliğe gitmek yemek yemek

Kahve falında misafirliğe gitmek yemek yemek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, en küçük sorunda parlayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafirliğe gitmek yemek yemek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında misafirliğe gitmek yemek yemek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında misafirliğe gidip yemek yemek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında misafir olarak gitmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuya misafirliğe gitmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eve misafirliğe gitmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa misafirliğe gitmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sevilen birinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek kafasına göre birini bulacağına, üzgün ve karamsar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek kişinin hayat sevincinin artacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir