AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek

Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek

Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, helal ekmek yiyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Kahve falında eve misafirliğe gitmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir eve misafir gitmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, çevreye karşı itibarın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir eve misafir gitmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında eve misafir gitmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek eline büyük paralar geçeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir eve misafir gitmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında birine misafir gitmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir