AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlik gitmek

Kahve falında misafirlik gitmek

Kahve falında misafirlik gitmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, alanında marka bir isim olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında misafirlik gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında misafirle gitmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine misafirliğe gitmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, bazı kayıplar olabileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birine misafirliğe gitmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşa misafirliğe gitmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir eve misafir gitmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye misafirliğe gitmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya misafir gitmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir