AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire yemek vermemek

Kahve falında misafire yemek vermemek

Kahve falında misafire yemek vermemek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafire yemek vermemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Kahve falında yemeğe misafir çağırmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında misafire yemek yapmak dinde tartışmaya, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe misafir almak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında misafirlikte tatlı yemek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayatına bakacağına delalettir.

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek çekilen zahmetin sona ereceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında misafire yemek vermemek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir