AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe misafir almak

Kahve falında yemeğe misafir almak

Kahve falında yemeğe misafir almak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, iş güç sahibi olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yemeğe misafir almak gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Kahve falında misafire yemek pişirmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Kahve falında evde kalabalık misafire yemek vermek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek ve misafir görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlikte pilav yemek haneden birinin ayrılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yemek vermek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında misafire yemek vermemek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir