AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek kötü kişilere yakın olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak hastalıkların iyileşeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işarettir.

Kahve falında evde kalabalık misafire yemek vermek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık misafir görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında evde kalabalık misafir görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, zorlukların aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir