AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek ruhsal korkularından da arınacağına, emeğinden hayır göreceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Kahve falında misafire yemek ikram etmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire pilav ikram etmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, yeni kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında misafirlere karpuz ikram etmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında misafire hurma ikram etmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire meyve ikram etmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında misafire çorba ikram etmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulur.

Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak borçlarının artacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir