AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire tatlı ikram etmek

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok mutlu olunacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında misafire börek ikram etmek yolunun hep açık olacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek dertlerinin artacağına, nahoş sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire ikram görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire çay ikram etmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire meyve ikram etmek karamsarlığa düşeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire süt ikram etmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine yorulur.

Kahve falında misafire su ikram etmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yağmur yağmamasına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir