AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire ikram görmek

Kahve falında misafire ikram görmek

Kahve falında misafire ikram görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire ikram gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında misafire yemek ikram etmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işarettir.

Kahve falında misafire baklava ikram etmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafire süt ikram etmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında misafire su ikram etmek mutlu ve hafif hissedeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalettir.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında misafire et ikram etmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında misafire ikramda bulunmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir