AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, boş yere korku duyulacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire su ikram etmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire et ikram etmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafire karpuz ikram etmek istediği gibi yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire zeytin ikram etmek huzurlu günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir