AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire ikram etmek

Kahve falında misafire ikram etmek

Kahve falında misafire ikram etmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında misafire ikram etmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında misafire süt ikram etmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında misafire meyve ikram etmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafire ikram etmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında misafire balık ikram etmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında misafire üzüm ikram etmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında misafire su ikram etmek çok daha fazla mesai harcayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında misafire çay ikram etmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir