AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek

Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek

Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir eve misafir olmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında evde tanımadığın misafir görmek karamsar ve umutsuz olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın eve misafir olmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek işlerin yakın zamanda açılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı birine misafir olmak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birine misafirliğe gitmek işlerin çok iyiye gideceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın misafir görmek borçların kısa sürede kapanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı misafir görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir