AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı karşılamak

Kahve falında hacı karşılamak

Kahve falında hacı karşılamak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, büyük mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı karşılamak gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Kahve falında hacı karşılamak böylece hayatından memnun olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında asker karşılamak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı karşılamak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında yolcu karşılamak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafiri karşılamak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda misafir karşılamak elindeki işi rayına oturtacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafir karşılamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında birini karşılamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir