AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir asker görmek

Kahve falında misafir asker görmek

Kahve falında misafir asker görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, mal ve para sahibi olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında misafir asker gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Kahve falında misafir asker görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında asker misafir etmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafir edilmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalettir.

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafirle kavga etmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafiri öpmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden misafiri kovmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir