AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirle kavga etmek

Kahve falında misafirle kavga etmek

Kahve falında misafirle kavga etmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine yorulur.

Kahve falında misafirle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında misafirle kavga etmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü misafir etmek ilim irfan sahibi olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında misafir istememek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde misafir görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma işarettir.

Kahve falında davetsiz misafir olmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın eve misafir olmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafirlere hizmet etmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir