AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalında erik görmek

Kahve falında ağaç dalında erik görmek

Kahve falında ağaç dalında erik görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç dalında erik gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağaç dalında erik görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında erik görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında erik dalı kırmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında dalından erik yemek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında dalından kırmızı erik yemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında erik dalı görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında yeşil erik görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir