AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik dalı görmek

Kahve falında erik dalı görmek

Kahve falında erik dalı görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, istediği arabaya bineceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik dalı gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Kahve falında dalında yeşil erik görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret eder.

Kahve falında erik dalı kırmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında erik dalı görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yanlış işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından erik toplamak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dalında erik görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek iyi halinin kalmayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında erik yemek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir