AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından erik yemek

Kahve falında dalından erik yemek

Kahve falında dalından erik yemek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından erik yemek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında dalından erik yemek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, evlenme yolunda adım atacağına inanılır.

Kahve falında dalından kırmızı erik yemek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet eder.

Kahve falında dalından erik koparıp yemek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dalında erik yemek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil erik yemek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dalından erik toplamak manevi rahatlamaya erileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erik dalı kırmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir