AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil erik görmek

Kahve falında dalında yeşil erik görmek

Kahve falında dalında yeşil erik görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil erik gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, çok pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Kahve falında dalından yeşil erik yemek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında yeşil erik görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından erik koparıp yemek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında dalından kırmızı erik yemek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında erik dalı kırmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir