AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye bulmak

Kahve falında midye bulmak

Kahve falında midye bulmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye bulmak gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında midye bulmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu midye görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı midye görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında midyeden inci çıktığını görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, günden güne kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında midye dolması yemek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında midye temizlemek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz midye görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında midye açmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi yükünün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir