AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye dolma görmek

Kahve falında midye dolma görmek

Kahve falında midye dolma görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında midye dolma gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında midye dolma görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında midye dolması yemek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında midye dolma yemek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında midye dolması görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işarettir.

Kahve falında ölü midye görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu midye görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında midye ve inci görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında deniz midyesi görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir