AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide görmek

Kahve falında mide görmek

Kahve falında mide görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mide gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında mide bulantısı ve kusmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mide bulantısı kusmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında midede böcek görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında midenin bulandığını görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında midede yılan görmek büyük zararlar getireceğine, hayırlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında mide kanaması görmek zenginlik elde edeceğine, sabit geliri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir