AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma bağı görmek

Kahve falında asma bağı görmek

Kahve falında asma bağı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zararların telafi edileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, zamandan da kar edeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulur.

Kahve falında asma bağı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Kahve falında asma bağı görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm bağı görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm bağı satın almak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm bağı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbek bağı kesmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş üzüm bağı görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir