AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yol yürümek

Kahve falında karanlıkta yol yürümek

Kahve falında karanlıkta yol yürümek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, maddi sorunlarının artacağına, hayırlı haberler duyacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında karanlık yollarda yürümek saygının ve iletişimin bozulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek sorunların kısa sürede aşılacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yol görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık yollardan geçmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yol bulmak kem gözlere gelineceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında uzun karanlık yol görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yol görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak hak yolunu tutacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir