AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolup tekrar yolunu bulmak

Kahve falında kaybolup tekrar yolunu bulmak

Kahve falında kaybolup tekrar yolunu bulmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolup tekrar yolunu bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Kahve falında kaybolup tekrar yolunu bulmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında kaybolup yolunu bulmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğünü kaybedip tekrar bulmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdan kaybedip tekrar bulmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanı kaybedip tekrar bulmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet eder.

Kahve falında para kaybedip tekrar bulmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük kaybedip tekrar bulmak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir