AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta şarkı söylemek

Kahve falında mezarlıkta şarkı söylemek

Kahve falında mezarlıkta şarkı söylemek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sorunları başarıyla çözmeye, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında mezarlıkta şarkı söylemek fal sahibinin fakirleşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında şarkı söylemek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında kendi kendine şarkı söylemek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Kahve falında güzel şarkı söylemek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye şarkı söylemek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir