AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendine şarkı söylemek

Kahve falında kendi kendine şarkı söylemek

Kahve falında kendi kendine şarkı söylemek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kendine şarkı söylemek gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında sahneye çıkıp şarkı söylemek hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında bağıra bağıra şarkı söylemek işlerinde atılıma geçeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin şarkı söylediğini görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarla şarkı söylemek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının şarkı söylediğini görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında rap şarkı söylemek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle şarkı söylemek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ingilizce şarkı söylemek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir