AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta oynamak

Kahve falında mezarlıkta oynamak

Kahve falında mezarlıkta oynamak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta oynamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında mezar başında oynamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde oynamak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda oyun oynamak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta oynamak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda oynamak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Kahve falında okulda futbol oynamak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kişinin adeta gençleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir