AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda oynamak

Kahve falında mezarda oynamak

Kahve falında mezarda oynamak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda oynamak gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına işarettir.

Kahve falında mezarda oynamak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde oynamak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta oynamak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında oynamak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda oyun oynamak endişelerin ve dertlerin biteceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekle oyun oynamak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir